Browbar
15010
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15010,page-child,parent-pageid-180,bridge-core-2.5.4,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Browbar

THE BROWBAR

Hebben je wenkbrauwen een beetje extra aandacht nodig?

Wenkbrauwen verven

15 MIN / 10 EURO

Wil je volle, mooiere wenkbrauwen? Laat ze verven door ons zo hoef je ze gedurende enkele weken niet te maquilleren. Deze behandeling is waterproof en houdt een vijftal weken. Het resultaat is een opvallende en natuurlijke blik.

Wenkbrauwen en wimpers verven

20 MIN / 18 EURO

Mooie combi van verven van wenkbrauwen en wimpers! Zo hoef je ze gedurende enkele weken niet te maquilleren. Deze behandeling is waterproof en houdt een vijftal weken. Het resultaat is een opvallende blik en mooi geaccentueerde ogen.

Wenkbrauwen epileren

15 MIN / 15 EURO

Wil je mooie wenkbrauwen? Wil je een nieuwe vorm? Laat een nieuwe vorm epileren aan de hand van pincet of hars. 

Wenkbrauwen epileren bijwerking

10 MIN / 9 EURO

Laat je wenkbrauwen bijwerken en behoud je wenkbrauwvorm.

The Browbar full treatment

20 MIN / 25 EURO

Café Beauté’s Full Brow Treatment. Verven, epileren en shapende nabehandeling met producten van Anastasia Beverly Hills. Wie wilt dat nu niet?

Threading

15 MIN / 15 EURO

Ontdek het epileren van de wenkbrauwen aan de hand van threading. Een zeer vlot proces! Dankzij threading worden de wortels van de wenkbrauwhaartjes verwijderd en wordt de haargroei langdurig uitgesteld.

Hennabrows

45 MIN / 45 EURO

Café Beauté’s Full Brow Treatment. Verven, epileren en shapende nabehandeling met producten van Anastasia Beverly Hills. Wie wilt dat nu niet?