Lashcorner
15196
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15196,page-child,parent-pageid-180,bridge-core-2.5.4,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Lashcorner

THE LASHCORNER

Advies nodig over neowimpers of een wimper- behandeling?

Wimpers verven

15 MIN / 10 EURO

Mooie, donkere wimpers? Laat ze verven door ons en zo hoef je ze gedurende enkele weken niet te maquilleren. Deze behandeling is waterproof en houdt een vijftal weken. Het resultaat zijn mooie en geaccentueerde ogen.

Wimperstrosjes

20 MIN / 25 EURO

Bij wimperverlenging met trosjes worden kleine plukjes wimper met een vrij sterke lijm op de eigen wimperhaartjes geplaatst die u een compleet andere, natuurlijke uitstraling met prachtige ogen geeft. U kunt naar eigen keuze en smaak kiezen voor korte, middel of lange wimperverlenging. Met semipermanente wimperverlenging kunt u zwemmen, sporten, douchen, slapen enz, …. U heeft geen mascara meer nodig. De wimpers blijven ongeveer 2 weken lang.

Wimperextensions one by one

60 MIN / 99 EURO

Altijd al superlange wimpers willen hebben? Tijdens deze behandeling worden er maar liefst rond de tachtig losse wimpers één voor één met een pincetje aan de wimper vastgelijmd. Het resultaat is verbluffend! De wimperverlenging houdt ongeveer twee maanden. De haartjes groeien namelijk gewoon mee en vallen er vanzelf af. Tip: er wordt aangeraden om de drie weken bij te werken. Let op: geen waterproof mascara meer gebruiken of een product op basis van olie.

Wimperextensions one by one bijwerking

Na 2 weken / 25 EURO
Na 3 weken / 35 EURO
Na 4 weken / 45 EURO

Wimperextensions 3D / Russian volume

80 MIN / 145 EURO

Altijd al superlange wimpers met maximaal volume willen hebben? Tijdens deze behandeling worden er wimpers met super veel volume met een pincetje aan de wimper vastgelijmd. Het resultaat is verbluffend! De wimperverlenging houdt ongeveer twee maanden. De haartjes groeien namelijk gewoon mee en vallen er vanzelf af. Tip: er wordt aangeraden om de drie weken bij te werken. Let op: geen waterproof mascara meer gebruiken of een product op basis van olie.

Wimperextensions 3D / Russian volume bijwerking

Na 2 weken / 35 EURO Na 3 weken / 45 EURO Na 4 weken / 55 EURO

Wenkbrauwen en wimpers verven

15 MIN / 18 EURO

Mooie combi van verven van wenkbrauwen en wimpers! Zo hoef je ze gedurende enkele weken niet te maquilleren. Deze behandeling is waterproof en houdt een vijftal weken. Het resultaat is een opvallende blik en mooi geaccentueerde ogen.

Wimperlift

50 MIN / 79 EURO

Iedereen wil graag dat hun ogen eyecatchers worden, maar niet iedereen wil wimperextensions. Daarom biedt Café Beauté wimperlift aan! Het is een behandeling van de eigen wimpers. Wat wil dit zeggen? Ze worden gelift met behulp van een permanente gel en siliconenpads. Tegelijkertijd worden de wimpers ook gekleurd. Het leuke is dat de behandeling goed is voor de komende 9 à 12 weken! No mascara or wimperkrultang needed!.

Wimperstrips

10 MIN / 20 EURO

Ga je naar een feestje en wil je je smokey eye afmaken? Wij leren je je wimpertjes opplakken en doen het ook voor je. Deze wimpers slagen erin je een perfecte verlenging te geven en dit zonder dat het extreem opvalt. Een op en top natuurlijke look. Houdbaarheid: 1 à 2 dagen.