Permanente make-up
15258
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15258,page-child,parent-pageid-180,bridge-core-1.0.5,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Permanente make-up

PERMANENTE MAKE-UP

Wilt u er op elk moment perfect uitzien, heeft u ‘s morgens weinig tijd om zich op te maken,
dan is permanente make up de ideale oplossing voor u.

Permanente make-up ogen lijntje boven

45 MIN / 165 EURO

Wil je voorgoed verlost zijn van je eyeliner? Maak dan zeker je afspraak bij Café Beauté voor een permanente eyeliner.

Permanente make-up ogen lijntje beneden

45 MIN / 145 EURO

Wil je voorgoed verlost zijn van je oogpotlood? Maak dan zeker je afspraak bij Café Beauté voor een permanente oogpotloodlijn.

Permanente make-up ogen lijntje boven
en beneden

60 MIN / 275 EURO

Wil je voorgoed verlost zijn van je eyeliner en oogpotlood? Maak dan zeker je afspraak voor deze combi behandeling bij Café Beauté.

Hairstroke permanente make-up

60 MIN / 295 EURO

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met de hairstroke techniek volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet.

Lippen lijntje

60 MIN / 250 EURO

Bij het contouren van de lippen kan men met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent bereiken. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft.

Lippen lijntje met uitschaduwing

60 MIN / 295 EURO

Naast de basic lipliner kan men ook kiezen om uw lipliner in shaduw effect te laten verlopen.

Full lip

75 MIN / 495 EURO

Dankzij de Full lip treatment worden de lippen geheel gepigmenteerd, waardoor u geen lipstick meer hoeft aan te brengen.

Microblading wenkbrauwen

295 EURO

Microblading is een nieuwe techniek in permanente make up: de ‘handmade wenkbrauwen’. Ultrafijne haartjes worden getekend in de wenkbrauwen.

Powder brows

350 EURO

Bijwerkingen: we werken met plezier uw permanente make-up bij. Voor klanten die deze de eerste maal bij ons gezet hebben is dat aan -50% korting. Voor andere is dit aan -30% korting.