cafe beaute | Facials
15217
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15217,page-child,parent-pageid-180,bridge-core-1.0.4,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.0.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Facials

FACIALS

Al onze facial behandelingen werken volgens het 4+1 principe. We willen graag goed en blijvend resultaat boeken en daarom raden we alles aan in kuurverband. Na elke facial krijgt u een mooie touch up make-up, zodat u stralend naar buiten gaat!

Quick Facial

30 MIN / 35 EURO

Heeft u een huidprobleem waar u graag snel vanaf wilt? Kom dan langs voor een Quick Facial: een korte en doeltreffende behandeling, die uw huid een snelle reparatie of een extra opkikker geeft. Na het invullen van een consultatiekaart en een uitgebreide 3D huidanalyse, geeft de Café Beauté expert u in alle discretie een gezichtsbehandeling op maat. Een quick facial is bij uitstek geschikt voor personen met een volle agenda. Loop binnen tijdens de lunch, na het winkelen of vlak voor een afspraak. Snel, makkelijk en effectief!

Mesoestetic Purifying

60 MIN / 79 EURO

Een reinigende behandeling met de cosmeceutische producten van Mesoestetic. Er wordt rekening gehouden met de behoeften van de huid, inclusief aangepaste ampoule en masker.

Wat mag u verwachten?

Dieptereiniging, Peeling, Verwijderen onzuiverheden, Corrigeren wenkbrauwen, Aangepaste ampoule en masker, Massage, Dagverzorging en UV-bescherming.

Mesoestetic Vital-Hydra

60 MIN / 79 EURO

Een complete behandeling met de cosmeceutische producten van Mesoestetic. Er wordt rekening gehouden met de behoeften van de huid, inclusief aangepaste ampoule en vliesmasker.

Wat mag u verwachten?

Dieptereiniging, Peeling, Verwijderen onzuiverheden, Corrigeren wenkbrauwen, Massage met aangepaste ampoule en massagecrème, Crystal Fiber Mask, Dagverzorging en UV-bescherming.

Mesoestetic Anti-Aging Flash

60 MIN / 79 EURO

Een ontspannende behandeling die bovendien zorgt voor een mooie coup d’éclat…

Wat mag u verwachten?

Dieptereiniging, Peeling, Corrigeren wenkbrauwen, Massage met de Anti-Aging Flash ampoule, Crystal Fiber Mask, Dagverzorging en UV-bescherming.

Energy C

60 MIN / 119 EURO

Verhelderende behandeling: Preventie, antioxidant, verblekend, eerste rimpels en expressielijntjes.

Wat mag u verwachten?

Reinigen met hydra milk cleanser en hydratonic, peeling met 10% glycol ampul +vit E en F ,massage met Energy C serum en massage crème, Energy C crystal fiber mask, aangepaste dagverzorging en UV-bescherming.

Stem Cells

75 MIN / 119 EURO

Cel regenererende behandeling met plantaardige stamcellen: Regeneratief, herstellend op diepe rimpels..

Wat mag u verwachten?

Reinigen met hydra milk cleanser en hydratonic, peeling met 10% glycol ampul +vit E en F ,massage met Stem Cells serum restructuractive en massage crème, Stem Cells crystal fiber mask aangepaste dagverzorging en UV-bescherming.

Collagen 360 graden

60 MIN / 119 EURO

Verstrakkende en verstevigende behandeling met verrijkt marine collageen: verstevigend, verstrakken, rimpels.

Wat mag u verwachten?

Reinigen met hydra milk cleanser en hydratonic, peeling met 10% glycol ampul +vit E en F ,massage met Collagen 360° serum en massage crème, Collagen 360° crystal fiber mask, aangepaste dagverzorging en UV-bescherming.

DNA Radiance

75 MIN / 119 EURO

Globale anti-aging en DNA herstellende behandeling met [meso]recovery complex®: Herstelt, hermodelleert diepe rimpels, reactiveert vitale huidfuncties, versterkt de huid tegen oxidatieve stress.

Wat mag u verwachten?

Reiniging met hydra milk cleanser en hydratonic, Peeling met 10% glycol ampul (+vit E en F) of Purifying Mask, Massage met Radiance DNA serum en massagecrème, Radiance DNA Crystal Fiber Mask, Hoofdmassage tijdens het masker, Aangepaste dagverzorging en UV-bescherming.

Mesoestetic Peeling Behandelingen

60 MIN / 79 EURO

Mesoestetic® presenteert een hoogontwikkeld gamma professionele peelings. Dankzij verschillende hydrozuren – melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur – hebben zij een exfoliërende actie op de huid.

De peeling behandeling is een eenvoudige en doeltreffende – doch delicate, techniek. Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid alsook van de diepere huidlaag. Hierdoor ontstaat een verdikking van de huid, een regeneratie van de collageen- en elastinevezels, een melanineregulatie en een vasculaire stimulatie. Met andere woorden door deze behandeling verbetert u niet alleen het uitzicht van de huid maar wordt ook de huidvernieuwing- en verjonging gestimuleerd. Deze behandelingen zijn aangewezen bij acné, huidverslapping, mimische en andere rimpels, striemen, littekens, huidvlekken en alle huidimperfecties in het algemeen.

4 TYPES VAN PEELINGS:

  • LACTIC PEEL AL = Concentraties: 30%, 40%
  • MANDELIC PEEL AM = Concentraties: 30%, 40%
  • SALICYLIC PEEL AS = Concentraties: 10%, 20%
  • GLYCOLIC PEEL AG = Concentraties: 20%, 35%

M-Pen

10 MIN / 29 EURO

Microneedling Solution van Mesoestetic.
Enkel te boeken in combi met onze andere behandelingen.
100% effectief, veilig en steriel. Zichtbare resultaten in slechts 5 behandelingen. Ideaal voor lijntjes, rimpels, verslapping en pigment. We kunnen ook per zone werken zoals de oogcontour of rond de mond.

LED therapie

20 MIN / 40 EURO

LED-lichttherapie biedt een pijnloze oplossing voor een gezondere, jonger uitziende huid door het verstrekken van veilige, niet-invasieve, pijnloze behandelingen voor alle huidtypes, vrouwen en mannen. Het volledige LED-lichttherapie programma zal bijdragen tot het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, verkleinen van de poriën, huidverstrakking, weefselgenezing, collageenstimulatie en ontgifting bevorderen.

Deze behandeling kan je alleen boeken of als aanvulling op ELKE gelaatsverzorging. We staan hier enorm achter, omdat het je resultaat optimaliseert en fixeert!